Diensten en werkzaamheden van
Rope Access Nederland

De algemene noemer onder al onze werkzaamheden is dat de werkplek moeilijk te bereiken is. Werkzaamheden die wij dan uitvoeren kunnen ondergebracht worden in de volgende categorieën:

Montage & onderhoud. Voor bliksembeveiliging, hemelwaterafvoer, schilder – en onderhoudswerk op booreilanden als wel sprinkler installaties onder uw plafonds helpen wij u uit de brand.

Reiniging. Of het gaat om betonreiniging met hoge- druk apparatuur, ramen zemen, roetfilters in de industrie, of vogelnesten en vogelresten, wij zijn uw partner.

Reclame doeleinden. Hijsen en installeren van grote doosletters, reclamedoeken tot 800 m2; wij maken uw uitingen zichtbaar.

Inspecties. Wilt u een idee krijgen van de staat van uw brug, uw schoorsteen of de rotor van een windturbine? Wij zijn uw ogen en oren op die moeilijk bereikbare plekken. Middels foto en video maken wij het onzichtbare zichtbaar.

 

Uw werknemers veilig laten werken. Als u werkzaamheden heeft op platte daken of andere plekken, waar (nog) geen valbeveiliging aanwezig is, kunnen wij u assisteren bij het beveiligen van uw werknemers en werkplekken.

Trainingen. Werken op hoogte, trainingen op maat afgestemd op uw wensen en werkzaamheden, samen met partners maken wij u op een praktische manier bewust van risico’s en hoe daar mee om te gaan.

Redding & Evacuatie. Een glazenwassersgondel die op 70 m. hoog langs een gevel blijft hangen, een lift die storing heeft. Mensen uit benarde situaties naar boven of beneden brengen vinden wij een goede reden om ons 24 uur per dag beschikbaar te stellen.

 

 

recente projecten

Windmolenpark DenemarkenRond een windmolenpark in Denemarken is aan signaleringslampen voor de
luchtvaart gewerkt.

---------------------------------------------- RVS droogtoren melkfabriekIn een melkfabriek is een grote RVS droogtoren penetrant onderzocht. In het dak zijn enkele reparaties uitgevoerd.

 

    Rope Access Nederland BV • Kootsekade 34 • 3051 PG Rotterdam • 06-17512628 • info@rope-access.nl
    Copyright: Geen van de gebruikte afbeeldingen op deze site mogen zonder toestemming van Rope Access Nederland worden gebruikt.